Många förknippar lasermedicin med laserkirurgi, men det firms andra möjligheter än de rent kirurgiska att använda lasrar inom läkekonsten. En av de mest spännande är biostimulering med lågeffektslaser eller LLLT (Low Level Laser Therapy).

Akupunktur med laser är ett av de mest spännande områden inom LLLT. Det rör sig om en stimulering av akupunkturpunkterna på samma sätt som med nålar. En fördel med laser är att den sprider sig så pass brett i vävnaden att man även med en liten "miss" med proben kan nå punkten.
FORTSÄTTNINGSKURS
I LASERTERAPI
10,11,12,13 Mars 2001. (Grundkurs B)

med
TALAT QADRI tandläkare och
akupunktör. Expert på mjuk och hårdlaser.

PROGRAM

Dag 1Dag 2Dag 3
Dag 4


Lokal :
Kostnader :
Anmälan :

Laserns fysikaliska och biologiska egenskaper. Historisk bakgrund. Olika typer av medicinska lasrar samt deras indikationer och kontraindikationer. Biostimulering av olika system, t ex. cirkulations, lymfatiska, och muskelsystemet.

Akupunkturbehandling med laser på kroppens och örats punkter. Triggerpunkt behandling. Behandling av olika smärttillstånd och sjukdomar. Praktiska råd , dokumentation, litteratur och organsationer.

Fortsätt behandling av olika sjukdomstillstånd som migrän, bihåleinflamation, stress, depression, reumatism, bensår, käkledsproblem, allergier, psykiska besvär, trigeminus neuralgia etc.

Praktiska övningar och demonstrationer, patientfall.


Nej Jing Akademien i Enköping.
6250 kr. inkl. moms.
Talat Qadri
Tel : 0171 - 31261.
Fax: 0171 - 36590
E-mail : kami.dental@telia.com

För vidare information om fortsättningskurser Kurs B och C. Kontakta talat

Frågor och svar om traditionell laserbehandling - Klicka här

Medlem i:
Svenska Laser Medicinska Sällskapet

 

Kurs i Laserakupunktur